0 € na 5.000.000 €

pokročilé vyhledávání

0 € na 5.000.000 €

Prodej domu 4+k.k.,bazén, Rojales.

160.000 €
,
přidat k oblíbeným
Vaše výsledky vyhledávání

Popis nemovitosti

Prodej domu 4+k.k.,bazén, Rojales.

**Prodej domu ve Španělsku – Casa Independiente v Ciudad Quesada**

Večeře: **160 000,00 €**
Adresa: **Ulice Don Juan Tenorio, Ciudad Quesada, Lo Pepin Urbanization, Rojales, La Vega Baja del Segura, Alicante, Valencijská komunita, 03170, Španělsko**

### Přehled:
– **ID nemovitosti:** RH0011
– **Typ nemovitosti:** Samostatný dům
– **Počet ložnic:** 2
– **Počet koupelen:** 2
– **Velikost domu:** 69,5 m²
– **Velikost pozemku:** 116 m²

### Popis:
Tento okouzlující rodinný dům se nachází v klidné části Ciudad Quesada, pouhých 9 km od nádherné pláže Mocayo. Dům nabízí dvě pohodlné ložnice, z nichž jedna se nachází v přízemí, což je ideální pro snadný přístup. Dále jsou zde dvě koupelny, prostorný obývací pokoj a plně vybavená kuchyň.

Exteriér domu nabízí verandu s výhledem na golfové hřiště, která poskytuje ideální prostor pro relaxaci s malebným výhledem. K dispozici je také komunitní bazén, který nabízí možnost odpočinku a rekreace v exkluzivním prostředí.

Dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a současně s přístupem k vybavení, jako jsou obchody, restaurace a zábavní možnosti, které nabízí město Ciudad Quesada.

### Lokalita:
Ciudad Quesada je oblíbená rezidenční oblast nacházející se v regionu La Vega Baja del Segura, známá svou přátelskou atmosférou a blízkostí k plážím Costa Blanca. Město je obklopeno golfovými hřišti, zelenými parky a vodními kanály, což z něj dělá ideální místo pro milovníky přírody i sportu.
– **Vzdálenost k moři:** Přibližně 9 km k pláži Mocayo, což je jedna z nejkrásnějších pláží v oblasti.
– **Golf:** Golfové hřiště La Marquesa Golf je vzdálené pouhé 3 km, což činí tuto lokalitu atraktivní volbou pro golfové nadšence.

### Další informace:
– **Rok výstavby:** 2004
– **Orientace:** Severozápad
– **Solárium:** 11,5 m²
– **Podlaží:** 1
– **Vlastnosti:** vestavěné skříně, terasa

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidu, pohodlí a vynikajícího umístění ve slunném Španělsku.

Kontakt:
Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

 

Důležité upozornění máme stejné ceny jako místní realitní kanceláře se kterými úzce spolupracujeme. 

V této oblasti existuje řada možností pravidelné letecké dopravy za dobré ceny. Z Prahy a Pardubic je možné letět přímo do letiště Alicante s různými leteckými společnostmi, jako jsou například Ryanair, Smartwings, nebo Vueling.

Pokud preferujete let z Norimberku, můžete zvolit leteckou společnost Ryanair, která nabízí pravidelné lety do letiště Alicante za atraktivní ceny.Další možností je let z Vídně, kde Vám nabízí pravidelné lety společnost  Austrian Airlines, Eurowings nebo Ryanair. Jsou zde i další letecké společnosti, které nabízejí pravidelné lety do letiště Alicante.

Ceny se mohou lišit v závislosti na sezóně a termínu rezervace letenek. Nejlevnější doprava z Čech je let z Pardubic ze společností Ryanair.

Torrevieja se nachází v oblasti s vysokou kvalitou ovzduší, což potvrzuje i Světová zdravotnická organizace (WHO). Tato oblast je známa díky svým čistým plážím a vysoké kvalitě ovzduší.

Pokud bude potřebovat další  informace ohledně této nabídky, prosím, kontaktujte mně zpět a rádi Vám poskytnu další podrobnosti a nabídku jiných nemovitosti našich obchodních partnerů. Upozorňujeme, že mám stejné ceny jako místní realitní společnosti.

Mezi naše další služby dále patří

Konzultace

Seznámíme Vás se všemi kroky nákupního procesu i s jeho předpokládaným časovým harmonogramem.

Výběr Nemovitostí

Nenašli jste v naší aktuální nabídce takovou nemovitost, která by Vás zaujala? Sdělte nám Vaše preference a společně najdeme nemovitosti odpovídající Vašim přáním a představám.

Prohlídky a jejich plánování

Společně naplánujeme cestu do Španělska v termínu, který Vám bude vyhovovat. Vybrané nemovitosti Vám rádi ukážeme, doprovodíme Vás během prohlídek a po celou dobu pobytu ve Španělsku Vám budeme plně k dispozici.

Rezervace

Našli jste svou vysněnou nemovitost? Zabezpečíme podpis rezervační smlouvy, případně dalších potřebných dokumentů.

ŽÁDNÝ 

Daňové identifikační číslo pro cizince (známé pod zkratkou NIE) je osobním a neměnným číslem, jež slouží k identifikaci cizích daňových poplatníků, kteří logicky postrádají identifikaci danou domácím státním příslušníkům (ekvivalent českého rodného čísla). Podmínka při nákupu nemovitosti.

Právní Zástupce

Doporučíme Vám ověřenou advokátní kancelář, která za Vás vyřeší vše potřebné a Vy se budete moci těšit už jen na předání klíčů od nového domova.

Vyřídí identifikační číslo N.I.E., zřídí bankovní účet u španělské banky a bude Vás reprezentovat před notářem a na příslušných úřadech.  Jeho služby jsou samozřejmě zpoplatněné.  Je na Vás, zda využijete právního zástupce, kterého má k dispozici zastupující realitní kancelář anebo svého. V druhém případě je potřeba dohodnout se s ním ještě před tím, než zaplatíte zálohu anebo podepíšete jakýkoliv dokument spojený s nemovitostí. Zároveň je potřebné o této skutečnosti, že budete využívat služeb Vámi zvoleného právního zástupce, informovat realitního makléře.

 

ID nemovitosti: 72170
Cena: 160.000 €
Velikost nemovitosti: 70 m2
Velikost : 116 m2
Pokoje: 5
Ložnice: 2
Koupelny: 2

Porovnejte