0 € na 5.000.000 €

pokročilé vyhledávání

0 € na 5.000.000 €

Prodej House,Alicante,780m2,Finca – Cortijo

1.195.000 €
přidat k oblíbeným
Vaše výsledky vyhledávání

Popis nemovitosti

Tato úžasná samostatně stojící vila orientovaná na jih se nachází v docházkové vzdálenosti do velmi oblíbeného centra města Benissa a veškeré jeho občanské vybavenosti.
Nemovitost je rozdělena do tří úrovní, v přízemí se skládá ze samostatné plně vybavené kuchyně, jídelny, velkého obývacího pokoje, knihovny a kanceláře, dvoulůžkové ložnice, koupelny a vstupu do velké dvougaráže s technickou místností. Je zde další ložnice, která je v současné době využívána jako pracovna.


První patro tvoří tři dvoulůžkové pokoje, jeden jednolůžkový pokoj a rodinná koupelna. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu s jacuzzi vanou, sprchovým koutem a plně vybavenou šatnou.
Ve spodním patře je plnohodnotný kinosál, herna, bar a plně vybavená posilovna, sauna a WC. To zabírá celou spodní úroveň nemovitosti.
Do všech pater je výtah.


Tato finca se nachází na velkém pozemku o rozloze 16 460 m2 s krásnými upravenými zahradami, které těží ze vzrostlého olivového sadu a ovocných stromů. Je plně oplocená plotem a zdmi z přírodního kamene, velkým bazénem se spoustou místa pro lehátka a venkovní letní kuchyní a BBQ.
Další samostatná přístavba, kterou lze využít jako apartmán pro hosty nebo salonek/kancelář.
Finca je orientována na jih a nabízí krásný výhled na krajinu!

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:
Krásná, velká finca blízko města Benissa – docházková vzdálenostJižní orientace s otevřeným výhledem do okolní krajiny Šest ložnic a čtyři koupelny, samostatná plně vybavená kuchyň, velká jídelna a obývací prostor Suterén s posilovnou, kinem, hobby místností a saunouVýtah do všech paterDvougaráž a terénní parkování pro několik aut Elektrické brány 12 x 8 m bazén se sprchou a velká terasa u bazénu Letní kuchyně a gril u bazénu Samostatný penzionRustikální zahrada s olivami a mandloněmi Dvojitá okna a elektrické žaluzie Centrální olejové vytápění s radiátory a klimatizačními jednotkami H /C po celém území
Pokud máte rádi venkov a hledáte klid a pohodu, pak je tato nemovitost ideální pro vás! Kontaktujte nás nyní a domluvte si prohlídku!

 

Město:
Stát / země:
Země: Španělsko
ID nemovitosti: 72716
Cena: 1.195.000 €
Velikost nemovitosti: 780 m2
Velikost : 0 m2
Pokoje: 0
Ložnice: 6
Koupelny: 4
Rok Výstavby: 780

Porovnejte