0 € na 5.000.000 €

pokročilé vyhledávání

0 € na 5.000.000 €

Vila se dvěma ložnicemi v La Marquesa Golf

220.000 €
přidat k oblíbeným
Vaše výsledky vyhledávání

Popis nemovitosti

Vila se dvěma ložnicemi v La Marquesa Golf


Tato krásná, na východ orientovaná vila se dvěma ložnicemi v La Marquesa Golf se nachází na báječném golfovém hřišti mezi Rojales a Ciudad Quesada. Nachází se v krátké procházce do místních barů, obchodů a restaurací, 5 minut jízdy autem do aquaparku a pouhých 15 minut na pláž Guardamar. Nachází se na prominentní pozici s výhledem do otevřeného prostoru.

V přízemí plně vybavená kuchyň v americkém stylu; prostorný rodinný obývací pokoj/jídelna s přístupem na přední krytou terasu, odkud můžete těžit z otevřeného výhledu na soukromou zahradu, bazén a okolí; dvě dvoulůžkové ložnice, z nichž jedna má zadní dveře do zahrady; a rodinná koupelna.

K dispozici je také velká budova, která může být snadno 3. ložnicí, druhým obývacím prostorem, hernou, kanceláří, posilovnou atd., se sprchou! Venku je plně dlážděná zahrada, upravená, s květinovými záhony, těží ze soukromého bazénu, off-road parkování a nezapomíná se ani na dostatek prostoru pro relaxaci, večeři, grilování, zábavu a opalování venku pod španělským sluncem!

Mezi doplňky patří klimatizace, otevřený krb a vestavěné skříně na hlavní úrovni, grily, stropní ventilátory a další…

 

Skvělá příležitost na pozemku 496m2

La Marquesa Golf se nachází v malebné oblasti mezi městy Rojales a Ciudad Quesada v provincii Alicante, Španělsko. Toto golfové hřiště bylo otevřeno v roce 1989 a nabízí golfistům různé úrovně obtížnosti. La Marquesa Golf se vyznačuje svou přírodní krásou, přátelským prostředím a jedinečnou atmosférou, která přitahuje golfisty z celého světa.

Hřiště je vhodné pro hráče všech úrovní, od začátečníků až po zkušené profesionály. Nabízí různé výzvy, včetně strategicky umístěných bunkrů a vodních překážek, které vyžadují přesné údery a dobrou taktiku. Golfisté si mohou vychutnat krásné výhledy na okolní krajinu a přilehlé středomořské pobřeží.

V blízkosti hřiště najdete moderní klubovnu, kde můžete relaxovat po hře, občerstvit se a využít dalšího vybavení, jako je restaurace a golfový obchod. La Marquesa Golf je oblíbeným místem nejen pro hru, ale také pro společenská setkání a odpočinek v příjemném prostředí.

 

Město:
Stát / země:
Země: Španělsko
ID nemovitosti: 73625
Cena: 220.000 €
Velikost nemovitosti: 94 m2
Velikost : 94 m2
Pokoje: 0
Ložnice: 2
Koupelny: 2
Rok Výstavby: 94

Porovnejte